torsdag 6 oktober 2011

Veckans Tumme v 39

Tummen Upp för a´la carte på kulturens hus och att gå på bio. Är det något jag gillar så är det att gå på bio =) Tummen Upp för Linnex! Nej, inte Lindex även om dom också är rätt bra =) men Linnex - ett värmande liniment som min karl kom hem med till min onda kropp. Det är helt suveränt och lindrar otroligt mycket - två tummar upp för det!
Tummen Ner för för värkande leder, illamående och en kropp som bara sätter sig på tvären =( Tycks inte kunna äta något alls just nu utan att må illa och kroppen känns som 150 år inombords. Nu är jag riktigt less på att vara sjuk - har varken tid eller lust med detta! Jag har en zumbakurs att gå, ett förråd att rensa, fönster att putsa, ett papperskaos att rensa, en uteplats att "göra vinter", en loppis att anordna, ett jobb att sköta, en bok att skriva, garderober att städa, en kropp som ska trimmas inför sommaren 2012, två underbara barn som är mitt allt - JA, jag har ett liv som ska levas!

2 kommentarer:

Annica sa...

Papperskaoset kan jag hjälpa dig med :) Kan säkert närvara vid loppisen också och garderober, det är ju värsta bästa terapiarbetet. Jag behöver terapiarbete!!
kram

Manjana sa...

Det låter bra det vännen =) jag är bara så redo att få röja! Jag tar emot all hjälp jag kan få.... kram