måndag 25 april 2011

Veckans Tumme v 16

Tummen Upp för livet goda! Och för oss alla som har vett att ta vara på det också :) Ni vet, allt sånt som får en att bara le och njuta av välbehag. Tex att få sitta ute i solen och värmen, torkat renkött, kaffeslush, att få umgås med sina älskade barn som snart är alldeles för stora för att hänga med morsan :) , att ha ett jobb som man trivs med. Tummen upp för att kunna uppskatta de små tingen i vardagen som kan tyckas obetydliga men som är så värdefulla. Att kunna uppskatta det man har medans man har det. Och till sist - Tummen upp för att sommaren verkligen är på G nu :)

Tummen Ner för fjädrar som blir till hönor - helt onödigt och slöseri med dyrbar tid. Tummen Ner för ostängda dörrar som ger upphov till bitterhet och oförmåga till att gå vidare. Tummen ner för att sopbilen inte tycks hitta till min gård så man får putsa fönstrena någongång - dom är verkligen skitiga :(  Kom nuuuu!!!!
Tummen ner för anonyma avsändare som skickar anonyma meddelanden på fejjan - what´s the point liksom??? Jag fattar inte - blir bara irriterad!
Många tummar ner den här veckan men så är det ibland......
Hoppas på färre nästa vecka!

Inga kommentarer: